English

март 28, 2019

Oдржано државното првенство на Србија за СООБРАЌАЈНАТА СТРУКА.

Во периодот од 05.04 до 07.04 2019 во Техничкото училиште во Врање, Република Србија, се одржа Државното првенство на Србија […]
декември 14, 2017

ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ – Кичево

На 12 и 13 април 2019 година,во средното училиште „Мирко Милески“ во Кичево се одржа традиционалното Образовно рандеву, организирано од […]
декември 14, 2017

Обележан патрониот празник на училиштето

Денес, 19.04 2019 година, нашето училиште го прослави својот Патронен празник
декември 14, 2017

Одражан регионалниот натпревар по Граѓанско образование

На 20.04 2019 на Филозофскиот факултет во Скопје се одржа регионалниот натпревар по предметот Граѓанско образование.
Buy now