Идни Настани

Loading Настани

« Сите Настани

Крводарителска Акција

17 ноември, 20193 ноември, 2020

За вас половина час за некого значи многу, дојдете, дарувајте крв, ПОМОГНЕТЕ НЕКОМУ!

Детали

Почеток
17 ноември, 2019
Датум на завршување
3 ноември
Event Category:

Локација на настанот

Gosho Vikentiev
Macedonia
Buy now