Beginner

декември 14, 2017

ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ – Кичево

На 12 и 13 април 2019 година,во средното училиште „Мирко Милески“ во Кичево се одржа традиционалното Образовно рандеву, организирано од […]
декември 14, 2017

Одражан регионалниот натпревар по Граѓанско образование

На 20.04 2019 на Филозофскиот факултет во Скопје се одржа регионалниот натпревар по предметот Граѓанско образование.
Buy now